Имаме присутни 6 гости и нема членови

updated 10:58 AM GMT, Dec 2, 2016
Прес- Конференција на д-р Рубин Земон , кандидат запратеник на СДСМ и Коалицијата
Почитувани, програмата „За живот во Македонија“ на Социјалдемократскиот Сојуз и Коалицијата се базира на пет столба: 1.Одговорна власт и контрола на власта, 2. Прав
Прес средба на ВМРО ДПМНЕ
Особено е значајна тематиката која ја опфаќа внатрешната пловидба. Република Македонија и тоа како е богата со водни ресурси, но за одржување во оптек на водените б
Доделување на  наградата „Клучевите на Преспа 2016“
Во рамките на интернационалниот театарски фестивал „Актерот на Европа“, кој се организира од страна на Универзитетот за аудиовизуелни уметности – ЕФТА – Скопје
СДСМ : Наместо за луксуз, парите да се трошат за решавање на проблемите
Недоправената училишна зграда на ОУ Григор Прличев во Охрид претставува реална закана кон безбедноста и здравјето на учениците. Поради неодговорното работење на
Апсолтуна доминација на ДАВИД КРСТЕСКИ на  борилиштата во ДОБОЈ
Теквон-до клубот ХВА РАНГ ИТФ Лескоец –Охрид викендов  01 октомври 2016,зеде учество на еден од најпрестижните  турнири за оваа пролетна есенска сезона .Овај турнир с

ОХРИД

Почитувани, програмата „За живот во Македонија“ на Социјалдемократскиот Сојуз и Коалицијата се базира на пет столба: 1.Одговорна власт и контрола на власта, 2. Праведен даночен и социјален систем, 3. Развој на домашните капацитети и пристојна работа, 4. Европска иднина и квалитетен живот и 5. Изградба на едно обединето општество. ...
Особено е значајна тематиката која ја опфаќа внатрешната пловидба. Република Македонија и тоа како е богата со водни ресурси, но за одржување во оптек на водените басени потребни се значајни проекти кои денес може да ги согледаме како наведени во програмата РЕАЛНО на ВМРО ДПМНЕ. ...

МАКЕДОНИЈА

Во рамките на интернационалниот театарски фестивал „Актерот на Европа“, кој се организира од страна на Универзитетот за аудиовизуелни уметности –...
Од Пехчево носам спомени, мислам дека тие живеат и ќе живеат во мене, исто како што живее и нашето пријателство.Таа...
Свечената академија по повод 1100-годишнината од упокојувањето на Св. Климент Охридски, на Македонската академија на науките и уметностите под наслов „Корените на словенската...
Македонската компанија „Пелистерка“ достави 50.000 литри вода за пиење во местата кои најмногу беа погодени од завчерашното големо невреме што...
Женскиот камерен хор „Св. Злата Мегленска“ под раководство на Летка Димовска – Полизова освои три златни медали и стана светски...

СПОРТ

Таеквондо клубот ХВА РАНГ ИТФ од Лескоец викендов учествуваше на еден од најсилните турнири за пролетната натпреварувачка сезона во Љубљана,...
Теквон-до клубот ХВА РАНГ ИТФ Лескоец-Охрид на 23 април зеде учество на еден од најсилните турнирi во централна Европа, во...